Lettertypen

Primaire lettertype - Minion (Pro)
De Minion is het primaire lettertype van de universiteit. De Minion wordt voor lopende teksten toegepast in drukwerk en in brief- en rapportteksten. De complete familie mag worden gebruikt, maar Regular, Italic en Bold zijn het meest gangbaar.

De Pro versie van het lettertype Minion is een Open Type-font. Deze fonts hebben een zeer uitgebreide karakterset, inclusief kleinkapitalen en vier verschillende typen cijfers. Minion Pro biedt ook ondersteuning voor Cyrillisch, Baltisch, Grieks en Oost-Europese talen.

Secundair lettertype - Vestula
Vestula is het secundaire lettertype van de universiteit. Het wordt gebruikt voor koppen (behalve op covers) en korte teksten. Dit lettertype is uitsluitend op aanvraag beschikbaar. Een aanvraag kan gedaan worden via de mail.

Ondertiteling lettertype - Helvetica
Helvetica Medium Condensed is het lettertype dat gebruikt wordt voor de ondertiteling van video’s. 

Web-safe fonts
In sommige gevallen is het technisch niet mogelijk om een bepaald lettertype te gebruiken, bijvoorbeeld in een email. In zo’n geval kunnen de volgende alternatieve lettertypes gebruikt worden. Voor Minion is het alternatief Georgia , voor Vestula is het alternatief Verdana.

Lettertype Minion

Lettertype Vestula