Communicatierichtlijnen

Voor het ASSC zijn er een aantal richtlijnen opgesteld omtrent de communicatie uitingen. Als basis geldt de huisstijl van de Universiteit. Door het consequent toepassen van kleur, illustraties en vlakverdeling ontstaat een eenduidige uitstraling.

Mochten er vragen zijn over het toepassen van de templates kunt u altijd contact opnemen via
assc-nieuwsbrief@assc.leidenuniv.nl

Logo gebruik

Het ASSC gebruikt het gewone LEI logo in alle communicatie uitingen. Het logo wordt geplaatst volgens de richtlijnen uit de Communicatierichtlijnen. Er is een Nederlands en Engelse versie beschikbaar, meer uitleg over richtlijnen vindt u hier.

Kleur gebruik

Het ASSC gebruikt de standaard LEI kleuren (oranje) in alle communicatie uitingen. De kleuren worden toegepast volgens de richtlijnen uit de Communicatierichtlijnen. 

Illustratie gebruik

Er is gekozen voor een vaste stijl voor de illustraties, er is een set beschikbaar die gebruikt mag worden in alle uitingen. 

Powerpoint template

Binnen de richtlijnen van de huisstijl is er een Powerpoint template ontwikkeld waarin een uitgebreide set templates is opgenomen. Tevens zijn de beschikbare illustraties opgenomen in de template.

Houd je presentatie rustig en professioneel. Less is more!

Word template (rapport)

Er is een serie standaard rapport omslagen en schutbladen. Deze zijn verwerkt in een Word template waarin kleur, fonts en overige stijlen vastgelegd zijn. Er zijn twee verschillende covers beschikbaar.

Quick reference cards

Binnen de uitingen van het ASSC is er format beschikbaar voor het opzetten van een handleiding/factsheet. Wil je zelf hulp bij het opzetten van een handleiding of factsheet, neem dan contact op.

Declareren onkosten - NL

Declareren onkosten - ENG

Nieuwsbrief

Binnen het ASSC is er een standaard template voor het verzenden van nieuwsberichten via Mailchimp. Heb je een bericht dat je wilt delen met collega's, neem dan contact op.

Heeft u vragen of mist u iets? Neem dan contact op met:

Merit Guldemond
Administratief Shared Service Centre (ASSC) 
assc-nieuwsbrief@assc.leidenuniv.nl
Universiteit Leiden | Rapenburg 70 | 2311 EZ Leiden